Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007

Ελάτε στην Κρήτη. Τον Επίγειο Παράδεισο.

Πήγα λοιπόν και εγώ ο άνθρωπος να βρέξω λίγο την κορμάρα μου σε μια κοντινή, στο Ηράκλειο παραλία. Εκεί που ημουν ξαπλωμένος και απολάμβανα το καφεδάκι μου, παίρνει το μάτι μου 3 σπαστικά πιτσιρίκια που έθαβαν ένα "μαξιλαρι" οπως φωναζαν. Το εθαβαν, το ξεθαβαν, το πετουσαν στη θαλασσα... και πιο βαθια. Αλλα αυτο δεν βυθιζοταν και  εβγαινε συνεχεια εξω(Μα τα σκωροφαγωμένα γένια του Δια εκείνη την στιγμή σαν να άκουσα μια περίεργη μελωδία "Μην με πνιγετε, Μην με πνιγετε.Αντ'αυτου στεγνώστε με και πιειτε με") Εγω ιδεα απο αυτα δεν ειχα! Αλλα ενας κυριος που προφανως ειχε (σιγουρα χασικλης, ειχε πανω στο δεξι του μπρατσο ενα τατουαζ!!!) πηγε και το πηρε απο τα ανιδεα πιτσιρικια. Τωρα που το πηγε δεν ειδα να πω και την αληθεια αλλα γυρισε πισω τρικλιζοντας. Τελος παντων. Απο εκεινη την ημερα ειμαι σε εκεινη την καταπληκτική παραλια(ζητω η δορυφορικη συνδεση). Ελατε στην ΚΡΗΤΗ.



Η θάλασσα "ξέβρασε" πακέτα χασίς
Δέματα 140 κιλών.




Εκατόν σαράντα κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες στις ακτές του νομού Ηρακλείου, με τις έρευνες των λιμενικών Αρχών, που σαρώνουν τις παραλίες του νησιού, να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι πρόκειται για μεγάλο φορτίο ακατέργαστης κάνναβης, το οποίο έχει διασκορπιστεί στις ακτές της Πελοποννήσου, των Κυθήρων και της Κρήτης.
Η υπόθεση έχει προβληματίσει τόσο τις τοπικές Αρχές, όσο και τις υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου, που αναζητά τη διαλεύκανσή της.
Η ποσότητα αυτή ξεβράστηκε από τη θάλασσα στις ακτές της βόρειας Κρήτης και σε πολλές περιπτώσεις έγινε αντιληπτή από τους ανυποψίαστους λουόμενους, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι στη θέα της. Η ακατέργαστη κάνναβη, η οποία μάλιστα είχε σαπίσει, ήταν πακεταρισμένη μέσα σε δεκάδες μαύρα δέματα. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες από το πρωί του Σαββάτου, από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, αλλά και των Ειδικών Δυνάμεων, στις έρευνες των οποίων συμβάλλουν σημαντικά περιπολικά σκάφη του Λιμεναρχείου, καθώς και φουσκωτά του Λιμενικού Τμήματος Ληνοπεραμάτων, εντοπίστηκαν 16 δέματα σε Καρτερό, Αμνησό και Τομπρούκ.


Απόσπασμα απο την ιστιοσελίδα του Crete TV
Περισσότερα



3 σχόλια:

Kokobios είπε...

OK! S@M me epeises...
8a er8w sthn krhth to kalokairi...
den eixa bebaia skopo na kanw tetoio ta3idi, oute ais8anomai thn anagkh na se dw 3ana meta apo toso kairo...kai panw pou eixa arxhsei na se sympa8w re paidaki mou...

p.s. pws tolmhsa na kanw tetoio la8os S@@@@@M mou?!

Kokobios είπε...

WWWWW!!!!!!!!!
Ma giati S@M???????
giati ebgales to post?!kai egw pou nomiza oti epeidh htan toooooso GAMATO to ebales dyo fores!
klaps ligm
snif snif
miaou
swpa garry!swpa!!!

S@M είπε...

xaxaxa. Poso hilarious can you be dear kkbie?APla testara thn parathrhtikothta kai thn spirtada twn bloggers mas(esena dhladh).Pote tha kateveis agaphte kokovie?